jouw event.

Noem het een bar. Noem het een bistro. Noem het je werkplek. Of noem het dé locatie voor jouw volgende event. Bar Bistro Bureau is de plek waar je elkaar ontmoet, informeert en inspireert. Tijdens een vergadering in één van de containers, of onder het genot van een verfrissend drankje tijdens een zakelijk diner, borrel of feest in het restaurant dat exclusief afgehuurd kan worden.

De highlights van Bar Bistro Bureau: 

✓ Creatieve locatie met capaciteit tot 550 personen
✓ Mogelijkheid tot exclusief locatieverhuur
✓ Bereikbaar gelegen in Amsterdam
✓ 589 eigen parkeerplekken (€ 2,00 p.u)
✓ Eigen dakterras met jeu-de-boulesbaan
✓ Verrassende catering
✓ DJ-Booth aanwezig

ruimtes.

B.Amsterdam is baas in het faciliteren van evenementen. In ons gebouw vind je alle ruimtes om events te hosten. Van presentaties en vergaderingen, tot conferenties en live events. Ook ons restaurant biedt verschillende mogelijkheden voor groepen. Je kunt eten en/of drinken in een eigen (binnen of buiten) gedeelte van Bureau, maar je kan ook samenkomen in een van onze containers. Wil je Bureau in zijn geheel afhuren voor en besloten diner of feest? Kan ook!

event brochure

culinaire invulling.

In Bar Bistro Bureau bieden we verschillende mogelijkheden aan op het gebied van catering. Zo is het mogelijk om bij ons op locatie te lunchen met jouw gezelschap. Daarin bieden we keuze uit meerdere gerechten van onze meest actuele menukaart met seizoensgebonden producten. Naast lunch behoort een sit-down en walking diner ook tot de opties. Op basis van jouw wensen en onze mogelijkheden zullen we je gezelschap helemaal in de watten leggen. Liever een borrel? Dan ben je bij Bar Bistro Bureau helemaal aan het juiste adres. We hebben een ruime selectie aan heerlijke borrelhappen, speciaalbieren en wijnen. Check de brochure hieronder voor meer informatie.

event brochure

entertainment.

Wij beschikken over een professionele Pioneer DJ-set, inclusief meubel en speakers. Deze kan binnen en buiten, binnen de gestelde norm, gebruikt worden voor borrels en feesten. Als je wilt, kunnen we het geluid doorlussen naar de speakers in het restaurant. Tegen meerprijs kunnen we additionele speakers en discoverlichting inhuren. Door onze eigen programmering en jarenlange ervaring met evenementen hebben wij een netwerk opgebouwd met de meest uiteenlopende artiesten. Van DJ tot live muziek, van achtergrond tot meezinger. Laat ons weten wat je wilt en we gaan voor je aan de slag!

contact.

Bar Bistro Bureau
5de verdieping van B. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

+31 (0)20 723 84 92
info@barbistrobureau.nl

openingstijden.

Maandag - donderdag 12:00 - 23:00 uur
Vrijdag 12:00 - 00:00 uur
Zaterdag - zondag gesloten

bereikbaarheid.

Kom je met de auto? Ons gebouw ligt aan de A4 en heeft een grote parkeergarage aan de achterzijde. Kom je met het OV? Bus- en tramhalte Louwesweg ligt op loopafstand.