jouw event.

Noem het een bar. Noem het een bistro. Noem het je werkplek. Of je woonkamer. Het is de plek waar de gerechten van onze chef voor zichzelf spreken en waar je eet aan tafel en drinkt aan de bar. Of andersom, als dat is waar je zin in hebt. Op deze pagina vind je meer informatie over onze ruimtes, event catering en entertainment mogelijkheden. Wil je meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul het aanvraagformulier onderaan de pagina in, dan gaan we voor je aan de slag.

onze ruimtes.

B. Amsterdam is bedreven in het faciliteren van evenementen. In het gebouw vind je allerlei ruimtes om events te hosten, van presentaties en vergaderingen tot conferenties en live events. Ook in ons restaurant hebben we verschillende mogelijkheden voor groepen. Naast eten en/of drinken in een eigen (binnen of buiten) gedeelte van Bureau, kan er ook samengekomen worden in één van onze containers. Op aanvraag is het tevens mogelijk om Bureau in zijn geheel af te huren voor besloten diners en feesten.

EVENTS BROCHURE

onze catering.

In Bar Bistro Bureau bieden we verschillende mogelijkheden aan op het gebied van catering. Zo is het mogelijk om bij ons op locatie te lunchen met jouw gezelschap. Daarin bieden we keuze uit meerdere gerechten van onze meest actuele menukaart met seizoensgebonden producten. Naast lunch behoort een sit-down en walking diner ook tot de opties. Op basis van jouw wensen en onze mogelijkheden zullen we je gezelschap helemaal in de watten leggen. Liever een borrel? Dan ben je bij Bar Bistro Bureau helemaal aan het juiste adres. We hebben een ruime selectie aan heerlijke borrelhappen, speciaalbieren en wijnen. Check de brochure hieronder voor meer informatie.

EVENTS BROCHURE

ons entertainment.

Wij beschikken over een professionele Pioneer DJ-set inclusief meubel en speakers, die zowel binnen als buiten (binnen de gestelde norm) ingezet kan worden voor borrels en feesten tot 200 personen. Naar wens kan het geluid ook doorgelust worden naar de speakers in het restaurant. Tegen meerprijs kunnen additionele speakers en discoverlichting ingehuurd worden. Ook hebben wij door onze eigen programmering en jarenlange ervaring in evenementen een netwerk met de meest uiteenlopende artiesten opgebouwd. Van DJ tot live muziek, van achtergrond tot meezinger. Laat ons weten wat je wilt en we gaan voor je aan de slag.

EVENTS BROCHURE

jouw aanvraag.

contact.

Bar Bistro Bureau
5de verdieping van B. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

+31 (0)20 723 84 92
info@barbistrobureau.nl

openingstijden.

Maandag - donderdag 12:00 - 23:00 uur
Vrijdag 12:00 - 00:00 uur
Zaterdag - zondag gesloten

bereikbaarheid.

Kom je met de auto? Ons gebouw ligt aan de A4 en heeft een grote parkeergarage aan de achterzijde. Kom je met het OV? Bus- en tramhalte Louwesweg ligt op loopafstand.