de meest veelzijde locatie voor een kerstfeest.

December: de meest magische tijd van het jaar! Wat is er leuker dan flink uitpakken met een glamourous kerstevent dat jouw gasten direct volledig onderdompelt in kerstsfeer? Of een nieuwjaarsbijeenkomst die garant staat voor een knallende start van het jaar? Bij Bar Bistro Bureau kan het volledig in thema. Glühwein, koek-en-zopie of een complete kerstmarkt; we kunnen het met entertainment zo gek maken als jij wil. All I want for Christmas is youououou!

locatiebezoek

alles voor een feestelijk bedrijfsevent.

Wij hosten jouw event volledig in kerst- of nieuwsjaarsthema. Je kunt doorfeesten tot in de late uurtjes, want er zijn geen geluidsrestricties binnen (buiten tot 22:00). Een chic gala, formeel diner, informele borrel, feestelijk proostmoment met collega’s, walking diner, sit-down diner of een kersmarkt binnen en buiten; kan allemaal.

✓ Binnen en buitenbar
✓ DJ-booth
✓ Heaters
✓ Kerstmarkt
✓ Styling naar wens

event brochure

jouw aanvraag.

Wil je meer informatie, een optie plaatsen, een locatiebezoek inplannen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en we komen snel terug op de mogelijkheden. Liever direct contact? We zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op: +31 (0)20 723 84 92 of via de mail op: info@barbistrobureau.nl

contact.

Bar Bistro Bureau
5de verdieping van B. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

+31 (0)20 723 84 92
info@barbistrobureau.nl

openingstijden.

Maandag - donderdag 12:00 - 23:00 uur
Vrijdag 12:00 - 00:00 uur
Zaterdag - zondag gesloten

Vakantieperiode 29-07 t/m 18-08 gesloten

bereikbaarheid.

Kom je met de auto? Ons gebouw ligt aan de A4 en heeft een grote parkeergarage aan de achterzijde. Kom je met het OV? Bus- en tramhalte Louwesweg ligt op loopafstand.